


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ветроуловителите са шедьовър на приложната физика и се ползват от най-малко 2500 години с огромен успех
Фин десерт с наситен ядков вкус и аромат на кайсии
Популярен британски доктор обясни защо прането на 40°C е безсмислено и коя е правилната температура за унищожаване на бактериите и пестене на пари
Гел или прах - какво да изберете
Турският сладкиш се прави от хрупкаво тесто, течен шоколадов крем и ядки
Тънък слой хрупкаво тесто и течен шоколадов крем, направо се разтапят в устата
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Очакват се температури на въздуха над 40°C, а температурата на повърхността на земята може да достигне 50–60°C в някои райони
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста
Продължаваме сляпо да вярваме в някои митове и перем дрехите си по неправилен начин